Think Pink!


De här 3 skarpt rosa sakerna är jag väldigt sugen på att köpa just nu!!!
Jacka från HM passar perfekt till slitna jeans och höga klackar, den rosa axelbandslösa klänningen från Topshop passar perfekt till sommarnattens partyn och de rosa slingback skorna från HM passar perfekt tilll slitna jeans och vitt linne eller tänk till en svart silkig sommarklänning på kvällen, åh ge mig mera rosa!!!

Kommentarer:

1 B:

Den jackan har jag kollat på med :) Typiskt att klänningen är slut i min storlek!Jag var föresten på Gina Tricot igår och testade jeansen jag tror du köpte.La undan två storlekar för jag var osäker på vilken som passar bäst.Så snart ska jag på stan och testa!Såg även att dom har svarta med hål i med som ser astuffa ut :) Har du sett dom?Ha en fin dag!Kram

2 B:

Fick tag i dom sista i min storlek :) Dom är ju slutsålda på nätet såg jag!Dom svarta jeansen som jag menade fanns inte i affären vad jag såg.Så jag köpte dom på nätet.Kolla länken:

https://www.ginatricot.com/se/#/product/26597900

3 Ellie:

B: Va kul att du också kollat på den, funderar på att slå till på jackan, men det är ju så mycket fint man vill ha just nu. Va kul att du fick tag i jeansen och viken tur att de fanns ett par kvar i rätt storlek. Fick du också ta en annan storlek än normalt? Kollade in de svarta jeansen, supersnygga,ännu snyggare än de hypade Topshopjeansen, ett kap, jag skulle gärna vilja ha dem också, men sambon blir nog tokig om jag köper ett par jeans till. :) Hoppas du kommer trivas i dina nya jeans!! Skulle vara kul om du rapporterade tillbaka hur det funkar att beställa från gina tricot, men bara om du vill så klart. Massor av kramar och ha en bra fortsatt dag!:)

4 B:

Nej jag tror det var ungefär den storleken jag har normalt sett.Ja visst är dom supersnygga dom svarta :) Hehe jag förstår din sambo blir tokig om du köper mer.Tur at tingen kan säga till mig.Eller det skulle nog vara bra ibland ifall någon gjorde det haha.Det var superenkelt att beställa från Gina,och enda avgiften om man betalar med kort är frakt på 35kr.Så jag hoppas dom är snabba med leveransen nu :)

Kolla föresten in dom här fina tunikorna på nelly från Vila.Finns i tre färger:http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=479047&qProductColorId=14&qNavigation=brands&qNavigationBrand=479&qNavigationClass=&qNavigationGroup=&qBrand=479&qClass=&qGroup=&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=4&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

5 Ellie:

B: Ja de är verklgien supersnygga, väldigt Lanvin inspirerade! Gillar de fina satinklänningarna utan axelband med från samma märke! He, he jo det är nog bra att han säger till mig annars skulle jag sitta på en soptipp tillslut utan bostad och utan något att äta med 100 väskor och 1000 par skor i stället,he,he inte bra!!! Va kul att höra att det var enkelt att beställa från Gina och låg frakt också, tackför tipset! Hoppas att jeansen sitter perfekt! Kram!

Kommentera här: