Årets Fashionista 2010! Rösta!

Nu är det äntligen dags för årets största omröstning. Vem blir Årets Fashionista 2010?

Jag har lagt upp dem 5 kändisar som har fått flest nomineringar under året och sen är det ni som avgör genom att rösta. Det är inte säkert att det är den som fått flest nomineringar av mig som ni tycker är den som ska vinna! :) Ni kan titta på alla outfits genom att klicka på dem små bilderna, sedan väljer ni vem ni tycker har klätt sig bäst under året och skriver in namnet i kommentarsfältet. Enkelt! År 2007 vann Eva Longoria, år 2008 blev det Charlize Theron och 2009 var det Blake Lively som tack vare er kammade hem trofén som Årets Fashionista. Vem blir det i år?


Olivia Palermo: Totalt 21 nomineringar som Dagens och Veckans Fashionista under året!

Olivia Palermo, 24 år, har bländat oss hela året med sina fantastiska outfits som alltid är väl sammansatta. Klassiskt och trendigt med en tvist är Olivias stil och hon blandar gärna high-street med designerlyx som skor från Topshop med en väska från Hermes. Hennes lyxiga up-town liv i New York fascinerar oss medan hennes karaktär i The Hills får oss att undra om hon verkligen är så där bitchig i verkligheten? Olivia syns ofta på välgörenhetstillställningar och sitter front row på modevisningar världen över. Hon är en mästare på att mixa olika material och olika färger med varandra för att få en personlig och intressant mix. Håret är alltid välfönat och hennes makeup lyxigt naturlig. Hon visar gärna upp sina snygga ben i korta kjolar men lyckas alltid med att ändå vara elegant. Här är alla 21 outfits som hon nominerats för under året!



Blake Lively: 18 nomineringar som Dagens och Veckans Fashionista under året!

Blake Lively, 23 år, inspirerar både i verkligheten och som sin karaktär Serena i Gossip Girl. Hennes stil är kvinnlig och lyxbohemisk och hon är inte rädd för att pröva nya spännande och annorlunda plagg. Hon får ofta tjusiga designerklänningar att bära för rödamattan-events men lyckas alltid sätta sin egen prägel på outfiten. Hennes snygga figur, milslånga ben och underbara blonda hårsvall gör att det mesta ser snyggt ut på Blake. Under året har Blake synts front row på många modevisningar och blivit vän med dem största profilerna inom mode; Vogues Anna Wintor som gärna ser Blake som cover girl på världens mest prestigefyllda tidning och Chanels chefdesigner Karl Lagerfeld som tog med Blake på en privat tour i Paris i somras. Hon har även fått äran att få en sko uppkallad efter sig i år, av legendariska skodesignern Christian Louboutin.




Sarah Jessica Parker: 17 nomineringar som Dagens eller Veckans Fashionista under året.

Sarah Jessica Parker, 45 år, har bjudit oss på mycket stilinspiration under året, dels på tjusiga events och dels som sin karaktär Carrie i Sex And The City 2. Jag älskade filmen, som tyvärr inte uppskattades av kritikerna, men i filmen var SJP snyggare och mer fabulous än någonsin tidigare. SJP har en väldigt personlig stil och kombinerar ofta oväntade plagg och accessoarer. Hon är inte rädd för att gå hela vägen i full gala-glamour när det är fest med otroliga aftonklänningar och läckra hattar. Hon älskar skor från Nicholas Kirkwood som hon har i massor av färger och modeller. Under året gick designern Alexander McQueen bort, som var en nära vän till SJP och en designer vars plagg hon ofta burit tidigare och under året. På minneshögtiden ärade hon designern genom att dyka upp i en av hans storslagna kreationer. Privat har SJP fått tvillingar genom surrogatmamma och när hon tar hand om dem är det bekväma manchesterbyxor och Uggs som är favoritplaggen. Hon har även fått uppdraget som kreativ rådgivare för lyxiga klädmärket Halston och i och med det bär hon ofta vackra aftonklänningar från Halston på rödamattan.




Diane Kruger: 14 nomineringar som Dagens och Veckans Fashionista under året!


Diane Kruger, 34 år, har blivit allas favorit fashionista och modevärldens nya älskling. Karl Lagerfeld på Chanel avgudar henne och ger henne ofta fantastiska couturplagg att bära på rödamattan! Hon är väldigt duktig på att hitta en balans i sina outfits och det känns aldrig för mycket med Diane, utan alltid bara alldeles perfekt. Hon inspirerar med sina vackra aftonklänningar på filmpremiärer men inspirera oss kanske allra mest privat när hon alltid ser så där avslappnat chic ut som bara hon kan! En fedora (vitt hatt med svart band) har blivit hennes kännetecken och hon kombinerar den ofta med en luftig skjorta, korta shorts och herrskor. På filmfestivalen i Cannes i somras var Diane den som fick mest lovord för sin stil. Diane har väldigt ofta uppsatt hår, något hon själv förklarar med att hon har så fina nätta drag i ansiktet, så att hon skulle försvinna i ett stort hår.



Jennifer Lopez: 14 nomineringar som Dagens och Veckans Fashionista under året!


Sångerskan, skådespelerskan och tvillingmamman Jennifer Lopez, 41 år, har skänkt glitter och glamour till vår outfitinspiration under året. Jennifer är inte rädd för att visa sin sexiga sida och kurviga figur med tighta fodral både på scenen och på rödamattan eller att vara en riktiga glamourdiva med ultralyxiga designerklänningar och överdådiga accessoarer. Hon klär sig gärna i glittrande guld eller skimrande silver, men även vitt och djurmönstrat är favoriter. Hon väljer ofta klänningar från Versace och Roberto Cavalli och det är alltid höga klackar som gäller! Hår och makeup är också alltid helt fantastiskt! Jennifer visar precis som SJP att 40 är det nya 20! Go Jen!


Och här är dem som nästan kom med i finalen men snubblade på målsnöret:

13 nomineringar
Kristen Stewart
Jessica Alba

10 nomineringar:
Eva Mendes
Sienna Miller
Whitney Port

9 nomineringar:
Leighton Meester
Eva Longoria
Lea Michele
Jennifer Aniston
Heidi Klum
Cheryl Cole
8 nomineringar
Angelina Jolie
Cameron Diaz
7 nomineringar
Natalie Portman
Kylie Minogue
Katy Perry
Scarlett Johansson
6 nomineringar
Gwyneth Paltrow
Kate Bosworth
Marion Cotillard
Nicole Richie
Dita von Teese
5 nomineringar
Kate Moss
Anna Paquin
Anne Hathaway
Drew Barrymore
Camilla Belle
Lauren Conrad
Alexa Chung


Var med och rösta fram Årets Fashionista 2010!
Omröstningen pågår till och med nyårsafton, 31 december 00.00

Kommentarer:

1 Kristin:

Olivia Palermo helt klart!

2 karin:

definitivt olivia!

3 Sarah:

Olivia Palermo!

4 Camilla:

Jag gillar verkligen Palermos stil, men min röst hamnar på Kruger eftersom jag tycker att hon utstrålar en klassisk elegans.

5 malin:

Blake lively helt klart.

6 Ellie:

Tack Kristin, Karin, Sarah, Camilla och Malin för era kommentarer! Vad kul att ni är med och röstar fram Årets Fashionista!

7 vivi:

Blake Lively röstar jag på.

8 maggie:

Sarah och Jennifer är de som klär sig tjusigast. . Svårt att välja en av dem. Vackrast är ju Jennifer.

9 Ellie:

Tack Vivi och Maggie för att ni är med och röstar, jättekul!

10 Almedina:

Olivia så klart :) Tack för en bra blogg

11 Sandra:

Blake Lively :)

12 wowme:

Blake of course!

13 Sara:

SJP.. alltid snygg!

14 Nathalie:

Utan tvekan Blake Lively ;)

15 Tigerlilja:

Blake

16 chloè:

Blake Lively

17 amanda:

Blake L.

18 astrid:

Blake

19 astrid:

Blake

20 Sara( citycatwalks störstaaaa FAN) :D:

BLAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

21 Michaela:

Olivia Palermo för klassisk skönhet med edge! :) Gott nytt år fina!

22 Cajsa:

Utan tvekan Olivia Palermo!!! Gott nytt till dig!

23 Hej:

Blake ofc

Kommentera här: