Dagens Fashionista(s)! Oscarsgalan!

1. Cameron Diaz. Diaz var vackrast och glittrade mest av alla i sin drömklänning från Oscar de la Renta, sitt vackra Hollywood svall och sin glamourösa makeup. De röda naglarna är pricken över i! Full on gala-glamour!

2. Sandra Bullock som vann en oscar för bästa kvinnlig huvudroll glänsde i en guldskimrande vacker klänning från Marchesa och smycken från Neil Lane jewels. 

3. Kristen Stewart, wow! Vilken klänning, dramatisk och fantastisk! Det draperade underverket kommer från Monique Lhuillier.


4. Vera Farmiga. Vilket mästerverk, wow, man blir helt hänförd, vilket skrädderi. Volangdrömmen kommer från Marchesa och hon kombinerade med smycken från Fred Leighton.


5. Zoe Saldana, yey, va kul att någon vågade bära den här fantastiska klänningen från Givenchy Haute Couture som jag skrev om för ett tag sedan!


6. Charlize Theron i syrenlila sidenskapelse från Christian Dior och smycken från Harry Winston.


7. Penelope Cruz i draperad rubinröd klänning från Donna Karan och smycken från Chopard.


8. Demi Moore i en underbart vackert volangklänning från Atelier Versace, Van Cleef & Arpels smycken, en Salvatore Ferragamo clutch och Versaceskor.


Jennifer Lopez, i gnistrande Armani Privé och smycken från Bulgari och Cartier.


Elizabeth Banks i volangdröm från Versace, Fred Leighton smycken, en Salvatore Ferragamo clutch och sandaletter från Sergio Rossi.


Anna Kendrick i hudfärgad draperad dröm från Elie Saab Haute Couture, smycken från Kwiat jewels och en Judith Leiber clutch.


Rachel McAdams i en klänning som en Monet-målning från Elie Saab Haute Couture.


Miley Cyrus. Ungdomligt, sött och sexigt i ljus nudefärg från Jenny Packham. Vackert glitter på tyllkjolen!


Diane Kruger i en maffig bakelse från Chanel Haute Couture och smycken från Chanel Fine Jewelry.


Sarah Jessica Parker, formen på klänningen är inte så smickrande, men den är vacker ändå och det är Chanel Haute Couture som hon kombinerat med maffiga armband från Fred Leighton jewels.


Amanda Seyfried. Klänning är så vacker, men den har nästan samma färg som Amanda, så hon blir väääligt blek, som en isdrottning, men det är vackert det med. Klänningen kommer från Armani Privé.


Sigourney Weaver. Wow, vilken underbar färg! Hon ser ut som en grekisk gudinna i klänningen som kommer från Lanvin. Det svarta bandet i midjan ger form åt klänningen och framhäver figuren.

Alla bilder från Style.com

Om ni vill se närbilder på smycken och frisyrer och alla vackra klänningar, klicka här!

Kommentarer:

1 Sarah:

Satt och tittade på Oscarsgalan i lite över en timme igår (idag?). Det är alltid så fascinerande att se alla vackra klänningar. Anna Kendricks klänning var den som jag verkligen fastnade för. Så underbar! Men de flesta av dessa klänningar skulle man ju inte säga nej till..

2 Ellie:

3 Ellie:

Sarah; Åh va kul, att du kunde göra det, det är så mycket roligare att se klänningarna "live". :) Jag hann tyvärr bara se Sandra Bullock, men den var väldigt vacker. Ja Annas klänning var ju makalöst vacker, den skulle man som sagt, inte säga nej till och inte till de andra heller! :)

4 Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg:

Miley var supersöt :D!!

Kommentera här: