Hej Citycatbabes! Ja då var det kört ige...

Hej Citycatbabes! Ja då var det kört igen! Suck! Har legat inne på hotellrummet ett dygn nu med outhärdliga smärtor från magen,ingen tvekan om att det är magsår,igen. Jag hatar min kropp,varför vill den inte fungera? Värst är det nästan att mamma som inte varit på solsemester på 10 år,nu sitter inne med mig på rummet! Det känns hemskt! Jag brukar ju må bättre när jag kommer till värmen,men inte denna gången! Hoppas det blir bättre snart,jag har fått magsårsmedicin men det tar nog ett tag innan det läker,speciellt när det är så kraftigt,kan inte ens ställa mig upp. Hoppas ni har det bättre!Citycatkisses!

Kommentarer:

1 Sussi Ö:

FY! :( Styrkekram

2 Ylvan:

Nej, så otroligt tråkigt att läsa! :( :( :(

3 Hans:

Neeej... att du aldrig kan ha lite tur! Jag håller alla mina tummar för en bättring, snarast!! Kram

4 Ylvan:

Nu hittade jag en länk till den bloggen där du skrivit om din sjukdom. Ingen förtjänar att bli bemött på ett sådant ofattbart grymt sätt! Vad är det för inkompententa läkare som glömt mer än halva sin uppgift??? Jag blir helt mållös. Så om de inte finner någon passande sjukdom som man kan BOTA, så finns det två andra uppgifter en läkare har; LINDRA och TRÖSTA. Arrgghh!

:( :( :( Hoppas du hinner piggna till lite grand så du får sticka ner fötterna i sanden och kanske känna vågbruset över anklarna. Hoppashoppas!

Kram!

5 Käthes Mode / amelia.se:

Krya på dig!!! Kram!

6 Camilla:

Krya på dig. Hoppas att du blir bättre snart. Kram

7 Ellie:

Sussi: Tack, det verkar som din styrkekram faktiskt hjälpte! :)Ylvan: Ja åh vad jag önskar att jag någon gång hade träffat någon läkare som hade dem ledorden, trösta och lindra! Lite open-mindedness och vilja att pröva nya mediciner är en annan egenskap hos läkare som verkligen saknas, det är som att ingen läkare är det för att dom bryr sig om människor utan mest för att det är "fint" statusmässigt. Jag är så besviken på sjukvården så jag finner nog inga ord för det. Tack för att du orkade läsa om det och tack för dina fina, värmande kommentarer! Kram!Hans: Ja nej ibland känns det som att jag har sjuk otur eller som att min kropp har gett upp helt, men samtidigt så vet jag ju att det alltid finns dem som har det mycket värre, så jag försöker kämpa på även om det känns tröstlöst ibland! Kram!Käthe; Tack!!! Kram! :)Camilla: Tack för omtanken, det är inte bra än, men betydligt bättre i alla fall. Kram! :)

Kommentera här: